Links

Graag verwijzen wij u ook naar onderstaande websites:

Mount Elgon Trust
Mount Elgon Trust is als het ware de overkoepelende stichting boven de zusterstichtingen Elimu en SOK. Zij regelt de dagelijkse zaken in Kenia. Voorheen regelde Mount Elgon Orchards, de rozenkwekerij, alle projecten, maar omdat er een enorme groei was van alle faciliteiten en projecten de afgelopen jaren is besloten alles onder te brengen in een Trust.  In 2006 werd daarom de Mount Elgon Trust in het leven geroepen

Stichting Elimu Mount Elgon
Elimu is onder zusterstichting die zich met name richt op het onderwijs in de regio Mount Elgon en enorm veel werk heeft verzet. We proberen als zusterstichting zoveel mogelijk zaken af te stemmen met Elimu. Door samen te werken bereiken we meer en helpen we elkaar waar mogelijk. 


 

Mount Elgon Orchards
Mount Elgon Orchards is de grootste sponsor met betrekking tot de projecten in Kenia. Mount Elgon Orchards stimuleert vooral Corporate Social Responsibility (CRS). Veel van de projecten zijn mede dankzij Mount Elgon Orchards tot een succes geworden. 

Wilde Ganzen
Wilde Ganzen steunt wereldwijd kansarme mensen die zich inzetten voor een betere toekomst voor hun gemeenschap. Hun steun gaat uit naar kleinschalige en concrete projecten van, voor en door de mensen zelf in ontwikkelingslanden. Wilde Ganzen probeert dit doel te bereiken door samen met particulieren fondsen te werven voor de projecten. 

Overige links:

  • Prezent Internet
    Met behulp van Prezent Internet heeft Stichting Ondersteuning Kitale haar nieuwe website gemaakt.